Ce este un Bioenergoterapeut?

Accesand potentialul vindecator nelimitat

Munca unui Bioenergoterapeut consta in practicarea unei metode care sa transmita in mod corect informatia bioenergetica biocampului/sistemului imunitar,  pentru ca acesta sa poata sa VINDECE corpul.

Boala ca Energie

Boala a primit cate un nume diferit in fiecare cultura de pe Pamant: ba “entitate”, “blocaj”, “karma”, “blestem”, implant extraterestru, pacat, sau tumoare si autism de catre medicina moderna. Nu denumirea este cea care conteaza – totul este potential si informatie bioenergetica. 

Un bioenergoterapeut stie cum sa acceseze potentialul vindecator nelimitat al informatiei ce se gaseste in Bioenergie.

Aceste frecvente inteligente sporesc in mod natural toate functiile organismului care are nevoie de ajutor. 

“Fie ca Bioenergia chiar este o unda de interferenta la nivel cuantic sau doar un concept, lucrul important este ca o putem accesa si folosi pentru a vindeca.”

Un Bioenergoterapeut nu interpreteaza, scaneaza sau pune diagnostic, si nu judeca sau prezice.

Ei pur si simplu transmit  informatia ce se gaseste in bioenergie ( esenta vietii ) biocampului unei alte persoane, lucru ce se manifesta imediat la nivel fizic/emotional si cuantic.

Folosing o frecventa “sanatoasa”

Vindecarea prin Bioenergie initiaza un flux de energie care patrunde si “activeaza” un biocamp slabit (sistemul imunitar). Din acest punct, corpul este capabil sa se vindece singur, avand informatia energetica potrivita/corecta.

Organismul se poate reintoarce la starea initiala.

Citeste mai multe despre importanta Biocampului tau AICI

Bioenergia poate da senzatia de combinatie intre acupunctura, masaj, Reiki, terapie craniosacrala, hipnoza, homeopatie, chiropractica si medicina traditionala. Comparata uneori (si adesea gresit) cu un “amalgam de tehnici”, bioenergia adesea functioneaza cand alte cai dau gres.