Bioenergia nu este medicina, asa cum bine stim.

Informatia sanatatii este continuta la nivel cuantic de aceasta energie, permitand vindecarea oricarui tip de boala…

Din aceasta cauza poate ajuta inclusiv suferinzii de scleroza multipla, SIDA, astm sau accident vascular, ameliorand deopotriva si problemele simple, precum durerile de spate. Bioenergia impulsioneaza organismul sa lupte si sa se vindece singur.

Unul dintre punctele forte ale metodei este ca poate vindeca conditii considerate “incurabile” de catre medicina moderna, intr-un mod sigur si complet natural. Prin urmare, nu exista efecte adverse sau durere cauzata de diverse proceduri invazive, iar in unele cazuri, te elibereaza de povara costurilor medicale extreme.

“Am avut un client cu diabet. Suferea de peste 20 de ani, iar in ultimii 2 a trebuit sa isi regleze indicele glicemic cu ajutorul unor injectii cu insulina, de doua ori pe zi. Am folosit protocolul de diabet pe el timp de 4 zile… La doua saptamani dupa sedintele de bioenergoterapie, indicele glicemic a inceput sa revina la normal, si in cele din urma sa ajunga la normal! Nu mai are nevoie de injectii, dar inca se monitorizeaza, pentru a fi sigur.”

Metoda da rezultate foarte bune cand este folosita impreuna cu medicina vestica.

“ Noi nu intepam venele sau potrivim oasele, dar putem sprijini faza naturala de vindecare in perioada de refacere”

In ce priveste utilizarea impreuna cu medicina alopata, metoda grabeste procesul de vindecare dupa interventiile chirurgicale si minimizeaza considerabil efectele adverse ale chemoterapiei.

Inlatura greturile si durerile de dupa chemoterapie

Fie ca este practicat in grup, individual sau la distanta, in tratamentul cu bioenergie nu exista contraindicatii pe fond fizic sau emotional si oricine poate beneficia de acesta.
Vezi Pagina video cu mai multe marturii si rezultate remarcabile.

INVATA sa iti ajuti prietenii si familia, si imbratiseaza beneficiile dezvoltarii personale, sau chiar o noua vocatie: vindecarea cu Bioenergie.