Una dintre partile cele mai bune ale Bioenergiei este ca oricine poate invata sa lucreze cu aceasta, iar studentii observa rezultate uimitoare imediat dupa Nivelul 1. Lectiile de vindecare la distanta si in grup sunt incluse abia in Cursul de Nivel 2.
Asadar, DE CE… un Certificat?

Certificarea este pentru cei ce doresc sa se dedice practicarii bioenergoterapiei profesionale, si care au decis ca ACEASTA este metoda care functioneaza pentru ei. Obtinerea unui Certificat este potrivit pentru tine si daca:

  • Rezoneaza mai mult decat oricare alta metoda pe care ai invatat-o inainte, si doresti sa treci Bioenergoterapia pe primul loc in munca ta.
  • Utilizarea metodei iti aduce o stare de bine, si crezi in nivelul de integritate pe care doresti sa-l mentii in timpul acestei practici si in afaceri.
  • Doresti sa lucrezi cu grupuri mari intr-o clinica, iar Certificatul ofera dovada experientei necesara de a fi un “ghid” plin de incredere pentru grupul tau.

Certificarea aduce recunoasterea competentelor, experientei, profesionalismului si a integritatii pentru Bioenergoterapeutii din toata lumea.

Bioenergia PRO ofera cursuri extensive individuale dar si in grup, in cadrul evenimentelor, unde vei invata alaturi de Mihai Carare si echipa sa. Iti vei putea impartasi povestea si gandurile legate de evenimente si experienta vindecarii.

Certificarea presupune mentorat – oferim fiecarui student atentia personala si individuala necesara pentru a-si dezvolta abilitatile de bioenergoterapeut.

Studentii certificati sunt inclusi intr-un cerc de bioenergoterapeuti dedicati pentru a lucra impreuna si beneficia de sprijin, in vederea promovarii si practicarii metodelor de vindecare prin bioenergie.

Practicienii certificati sunt integrati la randul lor in comunitea Bioenergoterapeutilor, aflata in plina dezvoltare, si sunt listati pe website-ul nostru sau paginile de Facebook, Newsletter,  etc, vor beneficia de materiale printate despre Bioenergie etc si sunt invitati sa participe in cadrul evenimentelor speciale de vindecare si documentare.

Tuturor terapeutilor certificati le este oferita posibilitatea de a stabili un Centru de Bioenergoterapie.

Pentru a primi un certificat, trebuie sa treci prin analiza de autenticitate a practicilor, rezultatelor si a integritatii tale etice a afacerilor.

Afla mai multe

Pentru a afla mai multe despre procesul de Certificare, va rugam sa ne contactati.