Blog

Blog 2017-10-04T21:08:04+00:00

Ce este un Bioenergoterapeut? Acceseaza vindecarea fara limite

July 29th, 2017|0 Comments

Ce este un Bioenergoterapeut? Acceseaza Potentialul de Vindecare Nelimitat. Munca unui Bioenergoterapeut consta in practicarea unei arte sau indemanari care transmite in mod corect "ïnformatia bioenergetica" biocampului/sistemului imunitar pentru ca acesta sa se poata vindeca singur, in mod natural. Boala, mai exact Boala Energetica, a fost cunoscuta sub diverse denumiri de-a lungul timpului.

Vitamina imunităţii

April 12th, 2013|0 Comments

Vitamina imunităţii Portocalele, lămâile, kiwi, varza albă sau roşie furnizează vitamina C necesară prevenirii virozelor respiratorii specifice sezonului rece. O portocală oferă aproape dublul necesarului zilnic de vitamina C. Nu numai portocala este bogată în vitamina C, ci şi celelalte citrice: grapefruitul, lămâile, mandarinele. Alături de citrice stau legumele din familia cruciferelor. 100 g varză albă sau roşie conţin 50 mg vitamina C, aceeaşi cantitate de conopidă – 60 mg. Surse bune de vitamina C sunt şi măceşele, coacăzele, kiwi, hreanul, ardeiul iute, pătrunjelul. Tocmai de aceea, în sezonul rece, aceste legume şi fructe sunt o soluţie naturală de prevenire [...]

Varza face ordine în organism

April 12th, 2013|0 Comments

Varza face ordine în organism Folosită încă din Antichitate pentru badijonarea rănilor şi îngrijirea ochilor, varza a devenit în timp un remediu pentru o serie de boli printre care ulcerul gastric, eczemele, maladia Alzheimer sau constipaţia. Alte afecţiuni, precum cancerul de colon, de sân sau de prostată, pot fi prevenite printr-un consum constant de varză. Din păcate, toate aceste beneficii asupra sănătăţii sunt mai puţin cunoscute în comparaţie cu vestita "supă de varză", despre care se spune că face minuni în curele de slăbire. ELIMINĂ TOXINELE Varza albă, roşie, creaţă, broccoli sau varza de Bruxelles... toate fac parte din familia [...]

Măceşele şi usturoiul iau locul bulinelor

April 12th, 2013|0 Comments

Măceşele şi usturoiul iau locul bulinelor Tuşiţi, strănutaţi, vă curge nasul, aveţi dureri de cap. Diagnostic: răceală sau gripă. Pe lângă tratamentul medicamentos pe care vi-l prescrie medicul, puteţi încerca şi câteva remedii naturiste, prescrise de Cristina Bălănescu, medic primar medicină generală cu competenţă în terapii complementare de la Centrul Medical Clar Med. PREVENTIV Categoric este mult mai uşor să previi, iar în acest caz prevenirea înseamnă întărirea sistemului imunitar. Prin urmare, consumaţi cu încredere măceşe. Acestea sunt o importantă sursă de vitamina C. Astfel, o linguriţă cu măceşe pe zi este suficientă pentru prevenirea gripei. Specialistul nostru recomandă consumul [...]

Leac iute pentru răceli

April 12th, 2013|0 Comments

Leac iute pentru răceli Creşte pofta de mâncare. Stimulează digestia. Scade nivelul colesterolului. Previne virozele respiratorii. Sunt câteva dintre motivele pentru care ar trebui să mâncăm ardei iute. Creşte pofta de mâncare. Stimulează digestia. Scade nivelul colesterolului. Previne virozele respiratorii. Sunt câteva dintre motivele pentru care ar trebui să mâncăm ardei iute. Ardeiul iute este folosit sub formă de condiment în supe, sosuri, mâncăruri cu carne, conserve sau salate. Ardeiul iute conţine mai multe săruri minerale şi vitamine decât ardeiul gras. Remarcabil este conţinutul de vitamina C, motiv pentru care ardeiul iute este recomandat pentru prevenirea virozelor respiratorii. Previne balonările [...]

Lapte contra depresiei

April 12th, 2013|0 Comments

Lapte contra depresiei Laptele, iaurtul, brînzeturile fermentate, dar şi legumele verzi atenuează stările de nervozitate, insomniile, palpitaţiile, previn depresiile şi pierderile de memorie. Totul se datorează vitaminelor din grupul B din aceste alimente. Laptele, iaurtul, brînzeturile fermentate, dar şi legumele verzi atenuează stările de nervozitate, insomniile, palpitaţiile, previn depresiile şi pierderile de memorie. Totul se datorează vitaminelor din grupul B din aceste alimente. Un studiu efectuat la Universitatea Harvard (SUA) a demonstrat că vitaminele din grupul B menţin ridicat nivelul serotoninei sau “hormonul fericirii”. Serotonina este o substanţă care dă senzaţia de bine a organismului. Atunci cînd nivelul serotoninei este [...]

Lactatele : doza necesara de calciu

April 12th, 2013|0 Comments

Lactatele : doza necesara de calciu DIETĂ ● Brînzeturile, iaurtul, kefirul menţin sănătatea sistemului osos Zilnic, o porţie de iaurt, kefir, brînzeturi. Acestea sînt cele mai bune surse de calciu. Doar astfel preveniţi lipsa de calciu manifestată prin irascibilitate, nervozitate, contracţii musculare, oboseală şi rezistenţa scăzută la efort. DIETĂ ● Brînzeturile, iaurtul, kefirul menţin sănătatea sistemului osos Zilnic, o porţie de iaurt, kefir, brînzeturi. Acestea sînt cele mai bune surse de calciu. Doar astfel preveniţi lipsa de calciu manifestată prin irascibilitate, nervozitate, contracţii musculare, oboseală şi rezistenţa scăzută la efort. Organismul uman conţine aproximativ 1,2 kilograme de calciu. 99% din [...]

Inimii îi plac nucile verzi

April 12th, 2013|0 Comments

Inimii îi plac nucile verzi Agenţia americană pentru controlul alimentului şi medicamentului (Food and Drug Administration) a hotărît ca în supermarketuri, pe ambalajele nucilor să se menţioneze că aceste fructe scad riscul de boli cardiovasculare. Pe bună dreptate, dacă ne gîndim că nucile conţin acizi graşi esenţiali omega 3 cu efect cardioprotector. genţia americană pentru controlul alimentului şi medicamentului (Food and Drug Administration) a hotărît ca în supermarketuri, pe ambalajele nucilor să se menţioneze că aceste fructe scad riscul de boli cardiovasculare. Pe bună dreptate, dacă ne gîndim că nucile conţin acizi graşi esenţiali omega 3 cu efect cardioprotector. Atenţie [...]

Gătitul acasă : mai sănătos

April 12th, 2013|0 Comments

Gătitul acasă : mai sănătos Profesorul doctor chimist Gheorghe Mencinicopschi, directorul Institutului de Cercetări Alimentare, subliniază importanţa alimentelor ecologice pentru sănătate, fiind de părere că trebuie să ne reobişnuim să mâncăm mai mult acasă, în familie. După cum a declarat specialistul pentru AGERPRES, nici alimentele ecologice nu sunt sută la sută sănătoase, întrucât conţin ingrediente care nu sunt verificate. Mai mult, 46 de aditivi alimentari sunt acceptaţi în compoziţia produselor bio. Prof. Gheorghe Mencinicopschi apreciază că cea mai sănătoasă soluţie este să consumăm în mod special ceea ce gătim acasă. În plus, o problemă o constituie şi marile lanţuri de [...]

Dovleacul previne bolile de inimă

April 12th, 2013|0 Comments

Dovleacul previne bolile de inimă 200 miligrame de potasiu se găsesc în 100 de grame de dovleac. Potasiul stimulează funcţionarea sistemului cardiovascular Previne tulburările de vedere şi îmbătrânirea pielii. Ţine la distanţă stresul. Asigură funcţionarea muşchiului cardiac. Iată trei argumente pe care nutriţioniştii le aduc în favoarea consumului de dovleac. Dovleacul este una dintre cele mai bune surse de betacaroten, antioxidant care previne tulburările de vedere şi îmbătrânirea precoce. Sub formă de plăcintă sau copt la cuptor, dovleacul protejează împotriva cataractei prin porţia de betacaroten pe care ne-o oferă. În 100 g dovleac se găsesc 1,8-2 mg betacaroten sau provitamina [...]