Ce este un CAMP BIOENERGETIC?

Stiinta a ajuns sa inteleaga ca organismul uman nu este doar o simpla structura fizica alcatuita din molecule, ci din campuri de energie cu diverse vibratii, ce se reimprospateaza si schimba in permanenta informatii cu mediul inconjurator.

Biocampul tau este o fotografie energetica a corpului tau fizic. Este vie si plina de informatii pentru a putea echilibra toate functiile tale biologice.

Orice fel de modificare sau perturbare aduse acestui biocamp pot influenta organismul la nivel celular, molecular, atomic si chiar subatomic.

Stresul, traumele fizice si emotionale, mediul inconjurator, gandurile, toate pot produce un dezechilibru in biocampul tau. Defapt, toti stimulii interni si externi care au propria lor frecventa pot influenta biocampul si determina aparitia unor simptome la nivel emotional, mental sau fizic.

In biocamp se regasesc toate informatiile despre sistemul tau imunitar, el functionand ca un sistem de aparare al organismului – asa cum nici o fortareata nu va fi aparata doar din interior, ci si din exteriorul zidurilor fizice.

Orice dezechilibru apare mai intai in biocampul tau, si abia mai apoi poate evolua intr-o boala in corpul fizic, daca este lasat netratat.

Atunci cand organismul tau nu mai primeste bioenergie, sau informatia primita este incoerenta, sistemul tau de aparare se prabuseste si te imbolnavesti.

Poti spune ca esti sanatos atunci cand biocampului tau se afla in perfecta armonie si echilibru, astfel vibrand la frecventa optima.

INVATA sa iti ajuti prietenii si familia, si imbratiseaza beneficiile dezvoltarii personale, sau chiar o noua vocatie: vindecarea prin Bioenergie.