BIOENERGIA este o forta Universala. Fara Bioenergie nu ar putea exista nici viata.

Toate fortele din univers, inclusiv constiinta umana, sunt manifestari ale energiei cosmice.

“informatia vibrationala a “sanatatii” este codata in aceasta energie… si permite vindecarea oricarui tip de boala.”

Accesarea acestei energii inteligente, perfecte, trezeste si intareste potentialul energetic al vindecarii existent inauntrul FIECAREI PERSOANE.

Ideea pe care se bazeaza este aceea a existentei unor mecanisme de autovindecare in corpul uman, si pe faptul ca “totul” este o manifestare a unei energii divine, inteligente. Bioenergoterapia reface si echilibreaza informatia bioenergetica pentru a activa capacitatea innascuta a organismului de auto-vindecare.

Urmareste un scurt videoclip despre istoria vindecarii prin Bioenergie

History of Bioenergy Healing

“Corpul nostru se hraneste in mod constant cu aceasta energie vitala, care permite dezvoltarea vietii.”

Folosind nimic altceva decat aceasta forta, Bioenergia este blanda, nu presupune medicatie, este sustenabila si cea mai sigura cale din ziua de astazi de a promova sanatatea.

Despre Bioenergie

Vindecarea prin Bioenergie este PRECISA, bine STRUCTURATA si unica prin SIMPLITATEA ei.

O mana de tehnici simple dar puternice, realizate pas cu pas prin protocoale specifice, elimina influentele exterioare pentru a impulsiona procesul vindecarii.

Tot ceea ce aveti nevoie se afla deja in interiorul dumneavoastra. Nu este nevoie de niciun fel de experienta anterioara sau abilitati speciale. Este ceva ce poate fi invatat de catre oricine.

Pentru a face Bioenergoterapia accesibila unui public larg si pentru a-i pastra eficienta, indiferent de vocatia cui o practica: sofer, casnica, doctor, cercetator sau diplomat, practica este “dezbracata” de orice absurditate. Nu ramane decat ceea ce ajuta si optimizeaza procesul vindecarii.

“Nu trebuie decat sa inveti cateva miscari si sa intelegi niste principii simple, si pe urma, sa faci UN PAS inapoi… Bioenergia va actiona singura mai departe.”

Ce face ca Bioenergia sa fie atat de EFICIENTA?

Bioenergoterapia presupune accesarea “informatiei/frecventei” starii de bine in starea sa pura, si nu pe cea a bolii.

Accesarea acestei informatii vindecatoare, continuta de Bioenergie, ajusteaza si echilibreaza campul bioenergetic pentru a reface organismul pe toate planurile – fizic, emotional, mental si spiritual.

Cand o persoana este stresata (fizic, emotional, sau de mediul inconjurator) sistemul lor imunitar va incepe sa cedeze mai intai in punctele mai slabe. Celulele slabesc, nu capteaza informatia corecta, devin confuze si nu mai functioneaza cum ar trebui.

Informatia continuta de aceasta energie omniscienta, pura si clara, ajuta la revitalizarea si buna functionare a sistemului imunitar.

“O persoana se imbolnaveste atunci cand acel doctor universal dinauntrul sau, pe care noi il numim sistem imunitar, actioneaza greoi intr-o anumita parte a corpului sau intr-un organ. Terapeutul poate fi supra-numit “mecanicul” sistemului imunitar. Din secunda in care problema energetica responsabila cu vindecarea este “fixata”, persoana incepe sa isi revina.”

Sistemul imunitar transmite informatia universala la nivelul tuturor celulelor, fapt ce permite corpului sa se vindece direct de la sursa.

Bioenergia are inteligenta sa proprie si stie de ce are nevoie organismul.

Energia pe care noi o folosim nu face exceptie. Ea contine informatia, sau mai bine zis, joaca rol de recipient in tot acest proces. Este creativa. Aceasta inseamna ca are puterea de a crea, sau readuce starea de sanatate a persoanei. Cand are loc, se intampla pe toate planurile. Pe cel fizic, pe cel emotional, mental si spiritual.

INVATA sa iti ajuti prietenii si familia, si imbratiseaza beneficiile dezvoltarii personale, sau chiar o noua vocatie: vindecarea prin Bioenergie.