Posibilitatea de a-ti ajuta direct membrii familiei si prietenii este partea frumoasa a Vindecarii prin Bioenergie practicate acasa.

Reusind sa calmeze de la dureri de cap si pana la conditii medicale grave precum autismul, Parkinson, sau diabet, Metoda va putea veni intotdeauna in ajutorul dumneavoastra, familiei sau prietenilor.

“E ca si cum ai avea in mainile tale un cabinet medical (energetic) plin de remedii pentru orice tip de boala… la propriu.”

Este incurajator si linistitor sa stii ca iti poti ajuta copiii, sotul, sotia sau parintii sa se simta mai bine, intr-un mod natural si sigur – fara ajutorul pastilelor, leacurilor, sau a altor metode invazive fizic si energetic.

De la un student despre TATAL sau, dupa primul curs de Nivel 1

“Doctorul a spus ca boala tatalui meu nu poate fi tratata, dar dupa doua (4 zile) de sesiuni (de terapie), doctorul si-a schimbat parerea, spunandu-i ca poate sa se opreasca din a lua medicamente. Acum se simte mult mai bine.”

Foloseste Vindecarea prin Bioenergie pentru a scapa de problemele care pot aparea la oricine- stomacul agitat al fiicei dumneavoastra dupa un examen, sau durerea de cap a sotului inainte de o intalnire importanta. (Dupa Nivelul 2, puteti face aceasta si la distanta, atunci cand, de exemplu, sotul este plecat cu afaceri)

De la un Student de Nivel 2 care a practicat Vindecarea la distanta din California

“My girlfriend’s 8 month old nephew was in the hospital, in Mexico, with a severe lung infection. He’s been in and out of the hospital since he was born. After three days of doing treatments, he was released from the hospital. His Father said that he seemed perfectly healthy!”

Este mult mai usor sa iti mentii familia si prietenii sanatosi cand practici terapia in mod regulat.

INVATA sa-ti ajuti familia si prietenii, si sa imbratisezi beneficiile dezvoltarii personale sau a unei noi vocatii: vindecarea cu Bioenergie.