De la ADHD, astm si autism pana la epilepsia infantila, Bioenergia practicata de parinti sau terapeuti poate ajuta copiii de toate varstele.

Fie acasa, fie intr-o clinica, copiii raspund bine in mod natural la bioenergoterapie. Mintea si corpul lor inteleg fara nicio greutate modul in care actioneaza bioenergia iar beneficiile pentru ei sunt maxime dupa astfel de tratamente.

Puternicul sistem de credinta care domina lumea adultilor- acela ca medicina moderna este singura cale de a vindeca o boala- nu a avut timp sa prinda inca radacini in mintea copilului. Ei au norocul de a nu fi cuprinsi inca de scepticism, inchisi in propriul ego si intelectualism, si nu au indoieli.

Copiii isi doresc sa se poata simti mai bine printr-o metoda blanda, nedureroasa si chiar distractiva, astfel ca bioenergoterapia devine pentru ei optiunea perfecta.

Adesea, parintii afla de vindecarea prin bioenergie atunci cand si ei isi doresc o alta cale decat aceea a pastilelor pentru a trata ADHD-ul, a tijelor sau corsetelor pentru scolioza sau a unui verdict medical cum ca nu se mai poate face nimic.

Citeste aici cum Bioenergia ajuta copiii cu BOLI AUTOIMUNE.

Povestea lui B

Doctorii cunosc diagnosticul fetitei- desi perfect sanatoasa la nastere, acum, la 12 ani, nu poate vorbi sau auzi, si are probleme locomotorii.

 

IMAGINEAZA-TE:

Sa poti ajuta un copil cu astm sa respire mai usor, un baietel cu autism sa comunice mai bine, sau sa poti trata leucemia, utilizand doar cunostintele tale de vindecare prin Bioenergie.

“Dupa ziua a treia de tratament al unui copilas cu autism (in varsta de 3 ani), acesta si-a putut imbratisa sora pentru prima data. A fost nemaipomenit!! ”

”Da. Fara inhalator de acum incolo.”

“O fetita cu leucemie venise la noi pentru ajutor. 4 zile de treatment, si o seama de teste. Dupa o luna, aceasta a scapat complet de leucemie…”

INVATA sa-ti ajuti familia si prietenii, si sa imbratisezi beneficiile dezvoltarii personale sau a unei noi vocatii: vindecarea cu Bioenergie.