De ce sa devii Bioenergoterapeut?

Cauti o cale eficienta de a-ti ajuta clientii prin:

  • Rezultate mai rapide si mai consistente.
  • Optiunea unei vindecari sigure, neinvazive, sustenabile (nepoluante)
  • Iti doresti sa ajuti oamenii si cauti cea mai buna alternativa sau metoda complementara de vindecare, usor de invatat si practicat, si eficienta.

De asemenea…

Metoda are un istoric de rezultate dovedite care sa-i ateste eficienta in tratarea problemelor de sanatate, simple sau complicate.

Din moment ce aceasta metoda ajuta la nivel emotional si fizic deopotriva, ai posibilitatea de a ajuta o gama larga de clienti de toate varstele.

De la un student care practica psihologia, iar in prezent este bioenergoterapeut:

“Persoana cu probleme de inima de care ti-am vorbit suferea de cardiomiopatie. Ventriculul stang functiona la numai 32%-33% din capacitate si i s-a spus ca, foarte rar, medicamentele pe care le lua nu ii puteau imbunatati starea decat cu putin, si ca in esenta nu se putea face mai mult pentru ea.

I s-a spus ca nu mai poate calatori, deoarece riscul de infarct era mult prea mare. 6 doctori au avut grija de ea. Unul dintre ei, doctor care a apelat la medicina chinezeasca, i-a spus ca tratamentele facute pana atunci ar fi trebuit sa mareasca capacitatea de pompare cu cateva procente.

Am lucrat impreuna cateva luni, cate o sesiunea de vindecare odata la 10 zile initial, si mai apoi la intervale mai mari. Capacitatea ventriculului stang a ajuns la 45%. Acum ii este permis din nou sa se deplaseze pe distante lungi.

Doctorii i-au spus ca nu au mai vazut un caz similar de insanatosire pana atunci, si ca daca starea ei continua sa se imbunatateasca, vor trebui sa-i schimbe diagnosticul. Capacitatea de 50% or 55% este ceea ce ea isi doreste.

Actualizare – acum a ajuns la 50%.”

Dupa cel de-al doilea Nivel, si tu vei putea sa vindeci la distanta si sa te bucuri de beneficiile si satisfactia de a lucra intr-un grup si cu alti terapeuti.

Cel mai usor este atunci cand mai multi bioenergoterapeuti practica metoda in acelasi mod intr-un grup, pentru ca rezultatele sa fie consistente si consecvente.

“A fost floare la ureche. Lucram impreuna precum o masinarie bine unsa, iar un client chiar a spus ca ne putea simti energiile perfect sincronizate, actionand la unison. Metoda este atat de simpla incat totul functioneaza pur si simplu.”

Cu fiecare client de care te ocupi, capeti, ca terapeut, o forta energetica mai mare, si de asemenea simti cum te dezvolti ca individ.

“Intotdeauna mi-a placut sa fac asta, nu doar pentru rezultatele palpabile, ci mai mult pentru bucuria pe care o simti din interior.”

Bioenergoterapeutii nu obosesc sau raman epuizati dupa sedinte. In timpul lucrului nu se foloseste propria energie, motiv pentru care la sfarsit te vei simti chiar mai energizat.

“Am observat de-a lungul celor 4 zile in care am lucrat cu acest grup ca ei au inceput sa se simta cu mult mai bine, iar astazi chiar eu m-am trezit simtindu-ma absolut fantastic. Cred ca acesta a fost dovada suprema pentru mine: lucrand cu clientii prin aceasta metoda, faci in acelasi timp si terapie cu tine.”

Nu ai nevoie de gadget-uri speciale, echipamente scumpe sau mese de masaj ca sa incepi sa practici. (o masa buna de Chiropractica costa mai multe milioane, ca sa nu mai vorbim de costul anilor de formare de care ai nevoie)

Vindecarea prin bioenergie NU impune un anumit tip de respiratie, exercitii de vizualizare, simboluri, initieri, reconectare, coduri secrete, cristale, Qi Gong, cunostinte medicale, sau altele.

Printre studentii nostri se numara:

Asistente, doctori de toate felurile, nutritionisti, chiropracticieni, persoane care practica masajul terapeutic, profesori de yoga, fizioterapeuti, terapeuti sportivi, psihologi, maestri reiki, practicanti ai medicinei energetice, homeopati, infirmieri, profesori pentru copii cu nevoi speciale, logopezi… ca sa-i mentionez doar pe cativa.

Primul Nivel este calea catre o noua vocatie, aceea de bioenergoterapeut.

“Ajut oamenii sa se vindece de mai bine de 8 ani de zile si niciodata nu am avut rezultate mai bune ca acum, si intr-o perioada atat de scurta.”

INVATA sa iti ajuti prietenii si familia, si imbratiseaza beneficiile dezvoltarii personale, sau chiar o noua vocatie: vindecarea prin Bioenergie.