Bioenergia nu este medicina, ci o metoda complementara de tratament si restabilire a sanatatii si a starii de bine, avand puterea de a trata orice fel de conditie medicala, simpla sau serioasa.

NU inlocuieste tratamentele conventionale medicale oferite de doctori sau recomandate de fizicieni.

Bioenergoterapeutul nu pune diagnosticul afectiunilor, bolilor sau starilor clientului, fizice sau mentale. Din aceasta cauza, Bioenergoterapeutul nu prescrie medicamente sau sfatuieste clientul in legatura cu tratamentele conventionale care trebuie luate.

Consultati-va intotdeauna cu doctorul dumneavoastra pentru a vedea daca aveti nevoie de un consult medical pentru anumite simptome, sau inainte de a intrerupe medicatia sau tratamentul.

Informatiile ce se gasesc pe acest website si in cadrul seminariilor noastre au rol pur educativ.

Politica noastra de confidentialitate

Confidentialitatea dumneavoastra este protejata. Orice informatie care va fi ceruta, prin care sa puteti fi identificat atunci cand folositi acest site, se supune acestei politici.

Verificati aceasta pagina din cand in cand pentru a va asigura ca sunteti de acord cu orice fel de schimbare.

Ce adunam

Este posibil sa avem nevoie de urmatoarele informatii:

-nume

-informatii de contact precum adresa de e-mail

Mentinerea unei evidente interne

Nu vindem, distribuim sau inchiriem informatiile dumneavoastra personale vreunui program sau persoane terte. 

Securitate

Informatia dumneavoastra este protejata. Pentru a preveni accesul neautorizat, am introdus proceduri fizice, electronice si manageriale pentru a proteja si securiza informatiile pe care le adunam online.

Link-uri catre alte site-uri

Este posibil ca website-ul nostru sa contina link-uri care sa va trimita catre alte pagini sau articole, dar acelea vor avea la randul lor alte politici de confidentialitate, asupra carora noi nu avem control. Asadar, va sfatuim sa aveti grija si sa verificati politicile de confidentialitate ale site-urilor pe care le folositi atunci cand trimiteti si va inregistrati cu date personale.