Trebuie sa iti spun de ultima mea encefalograma.  Am avut o programare la neurolog ieri, iar rezultatele aratau ca cele 6 leziuni de la nivelul creierului AU DISPARUT PUR SI SIMPLU!!! Doctorul a spus ca “orice ai face, continua sa o faci!” Iti multumec atat de mult!

Pacient cu scleroza multipla

Tocmai am primt niste rezultate incredibile. O femeie pe care am tratat-o de cancer la san a scapat acum de el. Doctorul i-a observat tumoarea micsorandu-se, a intrebat-o ce determina aceasta, si femeia i-a dat cartea mea de vizita. Nu am facut decat 2 sesiuni de cate 4 zile cu ea, prima la cateva zile dupa ce fusese diagnosticata, si a doua, 6 saptamani mai tarziu cand doctorul i-a zis ca s-a micsorat considerabil. A fost uimitor.

Terapeut de Nivel 2.

Vezi oameni venind in scaune cu rotile, incapabili sa se miste, si brusc, dupa vreo zi sau doua, incep sa isi miste membrul amortit… mai presus de orice, vezi cum vindecarea are loc si vine din interiorul lor.

Participant in cadrul unui eveniment de vindecare

Ma simt mult mai bine dupa terapia tinuta de tine. Nu am mai avut un singur episod de depresie… nici daca as incerca, nu cred ca as reusi. Mi-a schimbat efectiv viata.

Client suferind de depresie

Sugerez din toata inima ca mamele sa invete aceasta tehnica pentru a calma si echilibra sistemul copiilor; pentru cupluri pentru a se ajuta individual si relatia in sine, dar si pentru angajati, pentru a spori succesul si scadea nivelul de stres.

Student de nivel 2

In linii mari, mobilitatea si echilibrul meu s-au imbunatatit. Imi este mult mai usor sa ma deplasez…

Client cu Parkinson’s

Pacientul meu suferind de cancer mi-a dat de curand niste vesti imbucuratoare. Avea cancer cerebral, la un plaman, si la rinichi. Intr-o luna, au inceput sa se micsoreze considerabil! Domnul se simte acum indeajuns de bine pentru a pleca in vacanta cu familia timp de 10 zile!

Terapeut de Nivel 3