De la o persoana la alta

Poate fi practicata zilnic, de catre un bioenergoterapeut cu clientul, sau acasa, de catre un membru al familiei sau un prieten.

In grup

Cand ne aflam intr-un grup, vindecarea are loc in anumite conditii –

Intr-o atmosfera incurajatoare

Atmosfera potrivita, prietenoasa, lipsita de prejudecati sau stigma “de a te simti pacient”, ajuta participantii sa se relaxeze si sa devina mai receptivi la procesul de vindecare (acelasi lucru este valabil si in timpul sesiunilor tinute acasa).

Cand esti martor la succesul celorlalti

Sansa de a vedea si realiza ca procesul de vindecare chiar are loc in cazul altor oameni, incurajeaza si confirma ideea clientului ca acelasi lucru i se poate intampla si lui.

Stiinta a dovedit faptul ca asteptarile si credinta puternica ale unei persoane le poate schimba fiziologia, si chiar exprimarea genetica, incurajand vindecarea naturala.

In mai multi, puterea creste

Efectul creat de practicienii care lucreaza impreuna si interactiunea din cadrul grupului duce la accelerarea procesului de vindecare. Amprenta energetica va contribui la succesul evenimentului.

Pe masura ce grupul isi dezvolta propria sa forta unica, efectul se va resimti cu atat mai mult.

Beneficiile se vor manifesta  imediat si cu o mai mare intensitate.

La distanta

Cand oamenii care au nevoie de ajutor nu se afla aproape de tine, poti practica Bioenergoterapia la distanta, cu rezultate la fel de consistente si puternice.

“Trebuie sa intelegem ca distanta nu este decat privilegiul mintii inguste. In dimensiunea in care noi lucram cu persoana, distanta nu exista.”

Unii oameni de stiinta, precum Dean Radin (din documentarul “THINK ABOUT IT”), cred ca intentia este mai puternica la distanta, afirmand ca aceasta inlesneste munca terapeutului, permitandu-i sa faca un pas inapoi si sa lase energia sa actioneze de la sine mai usor. Terapia la distanta este o “unealta” de valoare pentru un terapeut profesionist, sau atunci cand dorim sa lucram cu membri ai familiei aflati la mare distanta.

“Clientul meu de 84 de ani din (Bangkok) a fost internat din cauza unui cancer la stomac, si urma sa fie operat. Doctorii insa au inceput sa amane din cauza riscurilor ca inima pacientului sa cedeze. Pentru a fi investigat in amanunt, a fost transferat de la micul sau spital local, intr-un centru medical din (Bangkok). Acolo am facut prima oara cunostinta cu el prin intermediul unei nepoate, incepand si chiar finalizand terapia cu acesta. Dupa ce i s-au efectuat testele necesare in centrul medical, doctorii i-au spus ca nu puteau gasi nicio tumoare, interventia chirurgicala a fost anulata, si i s-a spus ca se putea intoarce acasa. Nepoata mi-a spus ca batranul devenise aproape o alta persoana: mai tanar si mai plin de energie ca niciodata. I-a spus ca inca de la primele sesiuni de terapie, nu mai simtea acelasi disconfort la stomac dupa mese.”  (LINDA B in LA)

INVATA sa-ti ajuti familia si prietenii, si sa imbratisezi beneficiile dezvoltarii personale sau a unei noi vocatii: vindecarea prin Bioenergie.

                                                                    Cauta un Terapeut ›