Invata Vindecarea la Distanta sau intr-un Grup, si multe ALTELE

Una dintre partile cele mai bune ale Vindecarii prin Bioenergie este ca toata lumea o poate invata si practica. Studentii observa rezultate imediat dupa Nivelul 1. Asadar de ce sa nu incerci si Nivelul 2?

In cadrul Nivelului 2 vei invata despre flexibilitatea si puterea vindecarii prin bioenergie, si diverse modalitati de a o aplica.

Cursul de Nivel 1 este dedicat tuturor, dar acesta continua sa serveasca drept curs de introducere pentru cei ce aspira sa devina Bioenergoterapeuti. Pentru a deveni unul, va trebui sa iti dezvolti abilitatea de a lucra in grupuri, dar si de a vindeca la distanta.

Nivelul 2 ramane deschis celor care doresc sa isi ajute familia, prietenii sau clientii care locuiesc departe, si pentru oricine care doreste sa-si perfectioneze tehnica si sa se dedice practicarii Bioenergoterapiei.

“Dupa Cursul de Nivel 1, am inceput sa ma simt foarte diferit, mult mai bine si mai entuziasmata pentru viitorul meu, asadar nu m-am asteptat la schimbari radicale dupa Nivelul 2. Dar vai, cum m-am inselat! Sunt mai calma, mai increzatoare, si ma bucur mereu sa aud cand cineva imi spune dupa o sedinta ca “simte ca i-a trecut durerea”. Stiu si de alti membri ai cursului care au trecut prin schimbari pozitive – Este nemaipomenit. Multmesc din suflet.” de la un student de Nivel 2.

Distanta – Vindecarea la distanta

In cadrul nivelului 2, vom arata cum se vindeca la distanta prin Bioenergie. Vei vedea si vei simti ce inseamna sa lucreze cineva cu tine la distanta si vei invata sa folosesti bioenergia pentru a-ti ajuta familia sau clientii din alte parti ale globului.

“Sunt uimita de rezultatele vindecarii la distanta. In ultimele 4 zile, am tot lucrat la distanta cu o colega. A avut mai multe operatii la piciorul drept… nervul ei a fost afectat si nu isi mai simtea piciorul. Spunea ca amorteala ajunsese la un asemenea nivel, incat uneori nu putea sa simta loviturile la degete sau ranile. Dupa prima zi de tratament, a observat imediat o schimbare. Nu numai ca a inceput sa-si simta piciorul, dar a si putut sa calce pe el pentru prima data de la operatie. In cea de-a doua zi, a inceput sa aiba senzatii de arsura, ca atunci cand sangele incepe din nou sa circule printr-un membru amortit. Dupa ultima zi de tratament, a spus ca a inceput sa se simta mai bine. Cuvintele ei au fost “O experienta uimitoare!!” de la un student de Nivel 2

Ca sa afli mai multe despre vindecarea la distanta, vezi Modalitati de a practica metoda

In grup – Invata cum sa te ocupi de un grup pentru ca terapia sa aiba succes

Cele mai puternice si rapide rezultate sunt atinse prin implementarea unor dinamici de grup.

Nu va parea evident, dar fiecare terapeut si client din grup amplifica prin prezenta sa potentialul vindecator al sedintei.

Invata cums a aplici si sa folosesti aceste dinamici:

  • Ca unic terapeut lucrand cu un grup de clienti.
  • Intr-un grup de terapeuti  lucrand in mijlocul unor clienti.
  • In cadrul Evenimentelor de Vindecare.

Un terapeut si participant, impartasindu-si experienta si impresiile de dupa un EVENIMENT IN GRUP

Experienta unui eveniment de vindecare in grup

Privire generala asupra tehnicilor si telepatiei

Pe langa lucrul in grup si la distanta, un alt motiv pentru care poti sa urmezi cursurile de Nivel 2 este pentru a cristaliza cunostintele. Aceasta iti va oferi incredere, si te vei simti mai puternic. Informatia “sanatatii” va fi mai pura, si astfel vei avea rezultate si mai bune. “Canalele” se vor largi.

chiar mai MULT

  • Igiena mentala pentru terapeuti.
  • Se va discuta despre influentele care pot afecta clientii si vindecarile incetinite.
  • Psihologia Bolii.
  • Discutii despre stresul geopatic, smogul electromagnetic, si alti patogeni.

Cu un pas mai aproape de Certificat

Nivelul 2 reprezinta un pas in directia obtinerii Certificatului de Bioenergoterapeut.

Cursuri mai restranse

Cursurile de Nivel 2 se desfasoara cu un numar mai mic de persoane, pentru ca fiecare sa poata primi atentie personala. Se va raspunde tuturor intrebarilor legate de practicarea bioenergoterapiei.