Cunoasterea tehnicilor de vindecare prin bioenergie este precum mersul pe bicicleta – odata ce le-ai invatat, nu le mai poti uita. Vor ramane intotdeauna la indemana ta, si iti vei putea ajuta familia, prietenii si clientii. Este o deprindere care trebuie invatata, dar partea cea mai buna este ca FUNCTIONEAZA.

“Parintele medicinei, Hipocrat, a descris bioenergia drept “forta” ce curge prin mainile multor oameni”.

Cursurile noastre te invata cum sa iti folosesti in mod corect aceasta putere inascuta.

Pana la sfarsitul Cursului de Nivel 1, vei avea TOATE cunostintele si competentele necesare pentru a practica Bioenergia. Cand este practicata asa cum a fost invatat, studentii observa extrem de rapid rezultate impresionante, forta lor energetica crescand cu fiecare tratament.

Nu toate tipurile de energoterapie sunt LA FEL.

Toate tipurile de energoterapie folosesc aceeasi energie.

Diferenta dintre rezultatele obtinute consta doar in modul in care energia este folosita.

SUCCESUL Bioenergoterapiei autentice consta in faptul ca este structurata si simpla.

MAI PUTIN inseamna MAI MULT.

Urmand pas cu pas protocoalele specifice, un bioenergoterapeut stie intotdeauna ce sa faca. In munca sa, nu exista conceptul de a “ghici”, de a astepta sa simta o anumita senzatie, sau de a ramane descumpanit. De aceea, Bioenergoterapeutul lucreaza cu certitudine, fara a avea sentimente de indoiala sau nesiguranta fata de munca sa sau sansele de insanatosire ale clientului.

Vei invata cum sa faci “un pas inapoi” si sa lasi energia inteligenta sa actioneze.

Nu vei folosi energia clientului si nu vei simti oboseala sau extenuare dupa efectuarea terapiei.

Ca si practician, vei canaliza energia, si astfel vei fi de asemenea afectat de aceasta. Daca suferi de anumite probleme, acestea vor fi corectate automat de lucrul cu bioenergia.

Deoarece este o indelentnicire din care se invata constant, vei deveni cu atat mai puternic pe masura ce practici mai mult, si simti bucuria de a invata.

REZULTATE in toate PLANURILE

Metoda este unica prin modul in care este aplicata si usor de invatat, dar lucrurile care se intampla la nivel biologic, emotional si cuantic sunt foarte complicate.

EMOTIONAL

Gandurile, credintele, si viziunea noastra asupra lumii ne determina realitatea. In fiecare sesiune de Bioenergie, ne vom adresa inimii si mintii – transformand gandurile si emotiile in energie vindecatoare.

BIOLOGIC

Corpul fizic este si el un camp electromagnetic, afectat de intensitatea potentialului energetic.

De exemplu, daca exista un deficit la nivel energetic, energia adusa de noi trebuie sa vina in completarea celei lipsa, pentru ca anumite procese bio-chimice sa poata fi initiate iar durerea eliminata. Cum? De exemplu, productia de lichid articular cu efect lubrifiant din tendoane va fi impulsionata, va exista mai putina frictiune, iar iritatia va disparea.

CUANTIC

Orice fel de dezechilibru sau tulburare a biocampului poate influenta aspectele celulare, moleculare, atomice si subatomice ale sistemului nostru.

“Fie ca bioenergia chiar este o unda de interferenta la nivel cuantic sau doar un concept, important e faptul ca noi o putem accesa si folosi pentru a-i vindeca si pe ceilalti.”

INCEPATORI am fost cu totii

Cunostintele profesionale ale unui fizician sau doctor in fizica cuantica nu vor determina succesul acestora in calitate de terapeut. Un electrician, pilot de avion sau o femeie casnica utilizand aceasta metoda vor fi vindecatori la fel de puternici precum un om de stiinta sau doctor.

“Am in spate o cariera stiintifica, si mi-a fost foarte greu la inceput sa cred ca ceva de acest gen, ce nu poate fi vazut sau inregistrat, poate sa functioneze. Dar dupa ce am vazut rezultatele altor oameni, si dupa ce am incercat chiar eu pe o gama larga de oameni, de la terminarea seminarului, am ramas impresionat.”…de la un student de Nivel 1.

Noi nu ne “jucam” cu energiile.

Nu folosim puterea bioenergiei decat in scopul vindecarii.

Obtine si tu cele mai bune REZULTATE.

Pentru rezultate optime (ca terapeut sau pentru client) trebuie ca:
-bioenergia sa fie acceptata asa cum este, in forma sa pura si puternica.
-studentii sa practice tehinicile si protocoalele invatate in timpul cursurilor, fara sa le intrerupa sau sa le combine cu alte tipuri de metode in timpul sedintei/tratamentului cu Bioenergie.

Veti fi introdus si instruit in practicile bioenergetice autentice in mod exclusiv de catre Mihai Carare si echipa sa de specialisti.

Vezi impresii ale studentilor dupa Seminarul de Nivel 1

Impresii ale studentilor dupa Cursul de Nivel 1 - Bioenergie